22 lutego 2025 Karnawał Donuts – amerykańskie pączki Skocz do przepisu Komentarze (0) Polub 0 Donuts – amerykańskie pączki. Sprawdzony przepis na pyszne, puszyste pączki z dziurką. Łatwe do przygotowania, oblane pysznym lukrem. Donuty przygotowujemy z ciasta drożdżowego. Drukuj Pin Donuts – amerykańskie pączki Porcje 16 Składniki500 g mąki pszennej typ 450250 ml mleka lekko ciepłe30 g świeżych drożdży lub 7 g suszonych2 jajka40 g drobnego cukru80 g masła1 łyżka spirytusu, wódki lub rumudodatkowo:olej lub smalec do smażenialukier:cukier pudersok z cytryny Donuts – amerykańskie pączki to co lubie gotuje i polecamPodziel się: jajkakarnawałpączki Zobacz także: Zeppole – włoskie mini pączki z ricottą Rogaliki z 2 składników. Pączki Mini pączki z serka wiejskiego. Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi Oceń przepis Oceń przepis Komentarz * Nazwa * E-mail * Witryna internetowa Zapamiętaj moje dane w tej przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy. Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA. + = 4 Δ