Sos chrzanowy

Sos chrzanowy idealnie pasuje do pasztetu, jajek. Spokojnie zdążycie zrobić go przed świętami, to tylko 5 minut.

Składniki:

3 łyżki jogurtu lub śmietany
2 łyżki tartego chrzanu
1 jabłko
1 jajko na twardo
Sól, cukier, zielenina, sok z cytryny
Obrane i pokrojone na kawałki jabłko wraz z jogurtem i utartym chrzanem zmiksować. Doprawić do smaku, solą, cukrem i sokiem z cytryny. Wymieszać z posiekanym jajkiem i zieleniną.

 

Sos chrzanowy

Sos chrzanowy

 


Dodaj komentarz

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wszelkie prawa autorskie zastrzezone © to co lubie gotuje i polecam