Dzisiaj propozycja obiadowa. Samo ciasto możemy zrobić i upiec dzień wcześniej. Drugiego dnia dokładamy sam farsz, zapiekamy i smaczny, zdrowy obiad mamy gotowy. Spróbujcie. Pamiętajcie tylko żeby farsz i masę jajeczną dobrze doprawić do smaku gdyż sama cukinia jest dosyć mdła.



Tarta_z_łososiem_To_co_lubie_gotuje_i_polecam

Tarta_z_łososiem_To_co_lubie_gotuje_i_polecam

Tarta_z_łososiem_To_co_lubie_gotuje_i_polecam

Tarta_z_łososiem_To_co_lubie_gotuje_i_polecam

Tarta_z_łososiem_To_co_lubie_gotuje_i_polecam

Tarta_z_łososiem_To_co_lubie_gotuje_i_polecam

Tarta_z_łososiem_To_co_lubie_gotuje_i_polecam

Tarta_z_łososiem_To_co_lubie_gotuje_i_polecam

Tarta z łososiem To co lubię gotuję i polecam

Tarta z łososiem To co lubię gotuję i polecam

Tarta_z_łososiem_To_co_lubie_gotuje_i_polecam

Tarta_z_łososiem_To_co_lubie_gotuje_i_polecam