Pasta z makreli wędzonej i twarogu

500 g sera półtłustego

1 duża makrela wędzona

1 średnia cebula cukrowa

koncentrat pomidorowy mały słoiczek 80 g

majonez

sól szczypta

1 łyżeczka cukru

 

Ser rozetrzeć łyżką lub widelcem, dodać sól, cukier, posiekaną w drobną kostkę cebulę. Dokładnie wymieszać. Dodać pozostałe składniki : 2 łyżki majonezu, 3/4 słoiczka koncentratu pomidorowego. (majonez i koncentrat wg uznania).

 

????????

 

 

 

 

 

 

 

????????

 


Dodaj komentarz

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wszelkie prawa autorskie zastrzezone © to co lubie gotuje i polecam